La Vila Joiosa
Castellano Valencià
Recerca:
 
Activitats de la Vila Joiosa
              

<< Agost 2017 >>

Dill.Dima.Dime. Dijo.Dive.Diss. Dium.
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Dill.Dima.Dime. Dijo.Dive.Diss. Dium.

Tots        Activitat        Exposició        
Oci        Vilamuseu        

  
Deportes oferta aquagym y pilates gratuito

La concejalía de Deportes ha organizado actividades deportivas gratuitas en la playa para este verano. La playa Centro será el escenario de las clases de aquagym y pilates que comenzarán el próximo 3 de julio hasta el 25 de agosto

 

La Basseta de l’Oli es el lugar concreto donde se realizarán estas actividades, tanto dentro como fuera del agua, durante tres días a la semana. Lunes, miércoles y viernes a las 9:30 horas, se impartirán las clases de aquagym dentro del agua, y los martes y jueves a las 19:30 horas, se realizarán las clases de pilates en la arena.

 

Las actividades están abiertas a toda la ciudadanía y no es precisa una inscripción.

» 03 de juliol de 2017 al 25 d’agost de 2017 «

Tipus de públic: tots

playa Centro

966 850 788

  
Violeta, la rateta

Cia. La Carreta teatre.

TITELLES I ACTORS

Violeta rep una invitació per al ball de parelles que tindrà lloc a la plaça del poble, des d’eixe moment rebrà la visita de diferents personatges que volen ser els seus acompanyants. Aconsegirà Violeta trobar per fi la parella ideal? Algú amb qui compartir el seu gust per les flors, i els passejos davall la llum de la lluna? Algú amb qui poder ballar Rock&Roll?

Campanya de difusió de Música i Teatre. Excma. Diputació d’Alacant.

» 02 d’agost de 2017 - des de les 21:30 h «


Tipus de públic: tots

Parque Censal

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

 
  
Vincles

Cia. Circ Bover

CIRC CONTEMPORANI

Un espectacle totalment innovador basat en la tècnica de les arts circenses creada per la companyia per a celebrar el seu 10é aniversari. A partir d’un senzill element escénic primari i essencial, canyes de bambú, es contruïx un espectacle amb el clar objectiu de transmetre l’elegància i la tècnica de les arts circenses, a través d’un muntatge totalment diferent i sorprenent.

Actuació guanyadora dels premis Move Awards 2016 (Millor espectacle visual d’Europa), Estupend 2016 (Millor espectacle de carrer),  Zirkólika (Millor espectacle  per votació popular) i Atapib 2016 (MIllor espectacle).

 

» 06 d’agost de 2017 - des de les 20:30 h «


Tipus de públic: tots

Arsenal (junto al río Amadorio)

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

  
Motus

Cia. Motus. The Circle of trust

DANSA URBANA

 

Motus és moviment, motivcació. El cor, centre de les nostres emocions, és el punt de partida per al desenvolupam,ent metafòric de l’obra: situacions viscudes per l’individu, que conformen i influïxen en el grup, l’afany de superació a nivell personal i grupal, l’evolució per mitjà de l’esforç, de la col.laboració… El grup és el cercle, un cicle que es repeteix, s’alimenta de si mateix i en última instància ens porta fins al final d’un llarg viatge: aconseguir els nostres somnis.

» 03 d’agost de 2017 - des de les 21:00 h «


Tipus de públic: tots

Ágora Teatre Auditori la Vila Joiosa

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

 
  
Huellas en la Arena

Cia. Didi Rodan

ART AMB ARENA

 

Tarth ha tornat a la seua ciutat natal i en la seua maleta porta un grapat d’arena gràcies a la qual ens relatarà el seu viatge al voltant del món. Ha conegut diferents gents, cultures i tradicions, va ser acollida i volguda per diferents pobles aprenent el sentit de la vida i l’hopitalitat. Però a través dels seus malsons la protagonista desvela el motiu del seu viatge, fugir d’una gran guerra quan només era una xiqueta. Un cant fascinant a la pau i l’esperança d’un món millor.

» 04 d’agost de 2017 - des de les 23:00 h «


Tipus de públic: tots

Auditorio la Barbera

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

 
  
Mülier

Cia.  Maduixa Teatre

DANSA SOBRE XANQUES

 

Espectacle interpretat per cinc ballarines que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia, la força i les emocions.  Un homenatge a la humanitat femenina que manté viu el seu costat més salvatge, que reclama el seu dret a ballar i a córrer en llibertat, combinant dansa, emocions i poesia visual.

Actuació guanyadora de dos premis Max 2017 al Millor espectacle de carrer, Millor composició musical per a espectacles escènics, Umore Azoka al Millor espectacle, Premi Moritz 2016 a la Millor estrena Fira de Tàrrega.

» 05 d’agost de 2017 - des de les 20:30 h «


Tipus de públic: tots

Paseo Dr. Esquerdo junto a estatua

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

 
  
Personatges de titelles. Titelles en Àfrica.

Del 2 al 30.  Comerços col.laboradors.

" Personatges de titelles”. Exposició d’una baralla de cartes dedicada i de fotografies de les distintes titelles del món.

Exposició itineratn de naips formada per una baralla de cartes agrupada en set famílies; Anglaterra, Japó, Diversos, Turquía, Itàlia, Espanya, Indonesia.

"Titelles en Àfrica"

 #Darrerelatitella

» 02 d’agost de 2017 al 30 d’agost de 2017 «


Tipus de públic: tots

Comercios colaboradores

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

  
Planet BYE

de Borja Moreno.

Comissària Zanora Coperias.

Inauguració el 9 d'agost a les 19 h. Visites del 10 d'agost al 15 de setembre.

 

» 10 d’agost de 2017 al 15 de setembre de 2017 «


Tipus de públic: tots

Espacio de Arte Contemporáneo

Horari de dilluns a divendres de 10 h a 12 h i de 18:30 h a 20 h. Divendres vesprada tancat.

  
Termalismo Valenciano

 • Nombre del trámite

  Solicitud de estancias en balnearios de la Comunidad Valenciana: Programa de Termalismo Valenciano

  Objeto del trámite

  Convocar plazas para la estancia y tratamiento termal en establecimientos balnearios de la Comunitat Valenciana dentro del Programa de Termalismo Valenciano de la Generalitat, para el ejercicio 2017/2018.

  Inicio
 • ¿Quién puede iniciarlo?

  Interesados/Solicitantes

  a) Personas de 65 años o más.
  b) Personas de 60 años o más, pensionistas del Sistema de Seguridad Social o de clases pasivas.
  c) Personas de 60 años o más con discapacidad que, según lo dispuesto en el Texto Refundido de la Ley General de Derechos de las Personas con Discapacidad y de su Inclusión Social, tengan una discapacidad igual o superior al 33%, acreditado con un certificado. En el supuesto de que estas personas precisen la ayuda de un acompañante, será necesario presentar un certificado de discapacidad donde conste un grado igual o superior al 65%.
  No será necesaria la presentación de los mencionados certificados si tienen el grado de discapacidad reconocido en la Comunitat Valenciana.
  d) Podrán asistir los cónyuges o parejas de hecho de los solicitantes, siempre que sean mayores de 50 años y cumplan los requisitos establecidos en el artículo 6 de las bases.
  e) También podrán participar en el programa los/las hijos/as de los beneficiarios recogidos en los apartados anteriores, siempre que sean discapacitados en un grado igual o superior al 33%, resulte imposible que queden al cuidado de otras personas y dependan de sus padres para su desempeño en la vida diaria. En todo caso irán acompañados y compartirán habitación con sus padres. 
  El cumplimiento de estas condiciones vendrá referido al momento de presentación de la solicitud correspondiente.

  Requisitos

  a) Estar empadronado en cualquiera de los municipios que integran la Comunitat Valenciana.
  b) Precisar los tratamientos termales solicitados y carecer de contraindicación médica para la recepción de los mismos.
  c) Poder valerse por sí mismos para las actividades de la vida diaria.
  d) No padecer trastornos mentales o de conducta que puedan alterar la normal convivencia de los usuarios en los establecimientos hoteleros y termales, ni enfermedad infecto contagiosa.
  A tales efectos, dicha limitación se entenderá referida únicamente a procesos agudos de las indicadas enfermedades infecto-contagiosas, o de trastornos mentales o de conducta que puedan alterar la normal convivencia de los usuarios en los establecimientos hoteleros y termales.
  Las personas con discapacidad, acudirán con su acompañante a fin de que este le ayude a realizar tales actividades.

  Inicio
 • ¿Cuándo solicitarlo?

  Plazo de presentación

  1. El plazo de presentación de solicitudes será desde el día siguiente a la publicación de la convocatoria en el DOGV núm. 7972, de 03/02/2017 y hasta el 31 de octubre de 2017.

  2. Sin perjuicio de que los solicitantes puedan formular su solicitud en los plazos y términos establecidos anteriormente, con la finalidad de simplificar trámites, se remitirán comunicaciones singulares a todos los solicitantes que, reuniendo los requisitos de la convocatoria del año anterior, sus expedientes estén completos. El plazo de presentación para estas solicitudes precumplimentadas finalizará igualmente el 31 de octubre de 2017 para cualquier fecha de disfrute de la estancia.

  Inicio
 • ¿Dónde dirigirse?Para cualquier aclaración, así como para recoger las solicitudes pueden dirijirse al Departamento de Bienestar Social

» 06 de febrer de 2017 al 17 d’octubre de 2017 - des de les 09:00 fins les 09:00 h «

Tipus de públic: 3ª edat

CENTRO SOCIAL "LLAR DEL PENSIONISTA"

DPTO. BIENESTAR SOCIAL

  
Programa de turismo del IMSERSO 2017-2018

Queda abierto el plazo para presentar solicitudes de vacaciones del IMSERSO hasta el 28 de febrero de 2018.

Para más información ver archivo adjunto.

» 05 de juny de 2017 al 26 de febrer de 2018 - des de les 08:00 fins les 08:00 h «

Tipus de públic: 3ª edat

CENTRO SOCIAL "LLAR DEL PENSIONISTA"

DPTO. BIENESTAR SOCIAL

  
Taller de creació de titelles

 

Del 2 al 4. Taller de Creació de titelles dirigit a xiquets/es  (de 4 a 12 anys).  A càrrec de Vicenta Llinares.

La creació de titelles implica l’aprenentatge de l’ús de les ferramentes del taller i els materials, així com també incitar al joc drmàtic principalment. En este taller es durà a terme la confecció de titelles amb materials plàstics, reciclats i paper, així com la participació en jocs expresius, la representació col.lectiva i les ombres xineses.

Preu per xiquet: 8 € (el preu inclou materials i trobada exclusiva prèvia a l’actuació de Violeta, la rateta per als alumnes del taller). Inscripcions al Dept. de Cultura de 10 h a 13 h.

» 02 d’agost de 2017 al 04 d’agost de 2017 «


Tipus de públic: jovens

XI FESTIVAL ART I CARRER 2017

  
Visites temàtiques "British Objects" a la Barbera

Visita participativa que posa en relleu els objectes de procedència britànica, majoritàriament de l’època victoriana (s. XIX), en la qual es va expandir l’Imperi Britànic, que conserva la Casa Museu. Es tracten aspectes de la cultura, la vida quotidiana, la moda, la societat o la indústria de l’època que reflectixen les novel·les de Charles Dickens, Oscar Wilde, les germanes Brontë, etc.

Horaris:

De dimarts a divendres a les 13 hores

Particulars, sense reserva prèvia.

Grups (més de 10 persones): prèvia reserva (por ser en altres horaris)

Festius consultar en l’Oficina de Turisme i www.vilamuseu.es

Informació i reserves: 609771110, 966 508 355   –visitas@villajoyosa.com

Reserves de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

» 16 de juny de 2017 al 15 de setembre de 2017 - des de les 13:00 fins les 13:45 h «


Tipus de públic: tots

Casa Museo La Barbera dels Aragonés

www.vilamuseu.es

 
   
Ajuntament de la Vila Joiosa, © 2010. Tots els drets reservats.