27 de Febrero de 2018

Conferència: Les matemàtiques en el nostre futur

Categoria: Vilamatiques.

20 de Octubre de 2017

Conferència: De l’àbac al xip

Categoria: Vilamatiques.

28 de Abril de 2017

Guanyadors del II Concurs de Contes Xifrats

El projecte Vilamàtiques va tancar el curs 2016-2017 amb la presentació del llibre “El secreto de los Números” del grup de divulgació Dimates de la Universitat d’Alacant i l’entrega de premis del II Concurs de Contes Xifrats.

Categoria: Vilamatiques.

18 de Abril de 2017

Presentació del llibre: El Secreto de los Números

Com ja sabem el dia de Sant Jordi és una festa que es celebra el 23 d’abril a Catalunya amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor. En aquest cas, el Projecte Vilamàtiques us regala el 27 d’abril la presentació d’un llibre destinat a tots els públics.

Categoria: Vilamatiques.

27 de Febrero de 2017

II Concurs de Contes Xifrats

¿Perquè no jugar amb un nombre tan important en l’àmbit de les matemàtiques com ara el número π? Us proposem un repte: escriure un mini-conte basat amb les xifres d’aquest número tan conegut per tots.

Categoria: Vilamatiques.

06 de Febrero de 2017

Conferència: Música + Matemàtiques = Musimàtiques

La música i les matemàtiques venen caminant juntes des de fa més de 2000 anys i hui en dia continuen agafades de la mà. En esta exposició es veurem com alguns matemàtics reconeguts es van interessar per la música i com alguns compositors van crear les seues obres a partir de conceptes matemàtics.

Categoria: Vilamatiques.

26 de Abril de 2016

Guanyadors del I Concurs de Contes Xifrats

El projecte Vilamàtiques va tancar el curs 2015-2016 amb la presentació del llibre “Alternativas en la Enseñanza de las Matemáticas en Educación Primaria” del departament d’Innovació i Formació Didàctica de la Universitat d’Alacant i l’entrega de premis del I Concurs de Contes Xifrats.

Categoria: Vilamatiques.

09 de Marzo de 2016

I Concurs de Contes Xifrats

¿Perquè no jugar amb un nombre tan important en l’àmbit de les matemàtiques com ara el número pi ?

Categoria: Vilamatiques.

12 de Febrero de 2016

Conferència: Matemàtiques per a divertir-se: jocs d’estratègia

Es tan difícil pensar en els jocs sense les matemàtiques com en les matemàtiques sense els jocs. En esta exposició es presentaran i analitzaran jocs d’estratègia que poden proporcionar un bon moment de diversió.

Categoria: Vilamatiques.