La Vila Joiosa
Castellano Valencià
Búsqueda:
 
Vilamàtiques

  • 1

 

28 de Abril de 2017

Guanyadors del II Concurs de Contes Xifrats

El projecte Vilamàtiques va tancar el curs 2016-2017 amb la presentació del llibre “El secreto de los Números” del grup de divulgació Dimates de la Universitat d’Alacant i l’entrega de premis del II Concurs de Contes Xifrats.

 

18 de Abril de 2017

Presentació del llibre: El Secreto de los Números

Com ja sabem el dia de Sant Jordi és una festa que es celebra el 23 d’abril a Catalunya amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor. En aquest cas, el Projecte Vilamàtiques us regala el 27 d’abril la presentació d’un llibre destinat a tots els públics.

 

27 de Febrero de 2017

II Concurs de Contes Xifrats

¿Perquè no jugar amb un nombre tan important en l’àmbit de les matemàtiques com ara el número π? Us proposem un repte: escriure un mini-conte basat amb les xifres d’aquest número tan conegut per tots.

 

06 de Febrero de 2017

Conferència: Música + Matemàtiques = Musimàtiques

La música i les matemàtiques venen caminant juntes des de fa més de 2000 anys i hui en dia continuen agafades de la mà. En esta exposició es veurem com alguns matemàtics reconeguts es van interessar per la música i com alguns compositors van crear les seues obres a partir de conceptes matemàtics.

 

26 de Abril de 2016

Guanyadors del I Concurs de Contes Xifrats

El projecte Vilamàtiques va tancar el curs 2015-2016 amb la presentació del llibre “Alternativas en la Enseñanza de las Matemáticas en Educación Primaria” del departament d’Innovació i Formació Didàctica de la Universitat d’Alacant i l’entrega de premis del I Concurs de Contes Xifrats.

 

11 de Abril de 2016

Presentación del libro: Alternativas en la enseñanza de las Matemáticas en la Educación Primaría

 

09 de Marzo de 2016

I Concurs de Contes Xifrats

¿Perquè no jugar amb un nombre tan important en l’àmbit de les matemàtiques com ara el número pi ?

 

12 de Febrero de 2016

Conferència: Matemàtiques per a divertir-se: jocs d’estratègia

Es tan difícil pensar en els jocs sense les matemàtiques com en les matemàtiques sense els jocs. En esta exposició es presentaran i analitzaran jocs d’estratègia que poden proporcionar un bon moment de diversió.

 

05 de Febrero de 2016

Projecte «Vilamàtiques, la ciència prop de tu»

Fruit de la iniciativa de la Regidoria de Cultura de la Vila Joiosa per la divulgació científica i per apropar un camp que a priori és llunyà per a la societat en general, va sortir la conferència de «Las matemáticas en el cine» de Juan Matías Sepulcre, professor ajudant doctor de la Universitat d’Alacant.

 

  • 1