Finalitzen les obres de reparació de l'avinguda Mestral a la Cala de la Vila Joiosa

Els veïns de l'edifici Mirador de Nova Cala ja poden accedir als seus habitatges per la seva entrada natural

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Patrimoni, ha finalitzat l'obra de reparació de l'avinguda Mestral, situada al barri de la Cala. Amb aquesta actuació, els veïns podran accedir a les seues cases per l'entrada principal que havia estat inutilitzada.

 

La Regidoria de Patrimoni i els tècnics d'Urbanisme han gestionat l'acta de lliurament i recepció d'obra de la «reposició de domini públic vial de servei en avinguda Mestral, entre carrers Llebeig i Garbí a l'altura de la parcel·la M18b1 del Pla parcial Cales i Atalaies de la Vila Joiosa».

 

L'obra permetrà els veïns de la Cala tornar a gaudir d'aquesta avinguda al complet i els residents en el Mirador de Nova Cala podran accedir als seus habitatges per l'entrada principal situada en aquest carrer i que havia estat inutilitzada.

 

Aquesta obra s'ha realitzat de manera subsidiària, tenint un cost d'adjudicació de 54.712,99 €. L'actuació era necessària ja que el mur de contenció de la propietat privada es va desprendre i va afectar a gran part d'aquest vial, adjacent a aquest.

 

«Vull agrair als veïns la paciència davant aquesta actuació i als tècnics implicats la seua professionalitat» ha comentat Pascal Amigo, regidor de Patrimoni.

Notícia publicada el 05 d’Octubre de 2017