L'Espai d'Art Contemporani de la Barbera acollirà una exposició de pintura sobre maternitat

  

La Regidoria de Cultura ha organitzat, dins la programació de la IV edició de Cultura Pasito a Pasito, una exposició de pintura sobre maternitat. La inauguració tindrà lloc el pròxim divendres, 6 d'abril, a les 18.00 hores a l'Espai d'Art Contemporani la Barbera.

 

L'obra exposada ha estat creada per Carmen Fraile, que ha centrat la seua trajectòria artística en el camp de l'escultura pública. Una mostra de la seua obra es pot gaudir, entre altres llocs, al parc central del Campello, a Santa Pola o a Torrevella. No obstant això, en aquesta ocasió podrem gaudir de la visió de la maternitat d'aquesta artista a través de dibuixos realitzats mitjançant sanguines, llapis policroms, bolígraf i aquarel·la.

 

L'acte d'inauguració de l'exposició començarà amb una representació del grup Bailando la vida juntos, que desenvoluparà una coreografia de benvinguda que donarà pas a l'espai expositiu i convidarà tots els assistents a participar-hi. Aquest ball pretén reflectir que la maternitat va més enllà del concepte biològic de donar a llum un nou ésser, que és tot un conjunt de sentiments i accions i que està directament relacionat amb l'amor i la protecció.

Notícia publicada el 04 d’Abril de 2018