Esports canvia les xarxes en el poliesportiu la Torreta

  

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa continua amb el pla de millora de les instal·lacions esportives de la localitat que ha dut a terme diferents accions durant enguany. L'última, la substitució de les xarxes  aplegapilotes del poliesportiu la Torreta.
 
“Les xarxes són imprescindibles per a garantir la seguretat de jugadors i públic durant els partits. Les xarxes en la Torreta portaven molts anys sense canviar-se i estaven deteriorades i foradades”, ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports. L'actuació té un cost de 3519,04€ .
 
La regidoria d'Esports ha realitzat nombroses millores en les instal·lacions esportives de la localitat que es trobaven en mal estat  i canvis en el manteniment, per a allargar la vida útil d'aquestes. En el que porta d'any s'ha canviat el marcador del camp del pantà, asfaltat del pàrquing del Maisa Lloret, canviat la pavimentació del Maisa Lloret, adquirit màquines per al manteniment, sol·licitat subvenció per al canvi de la gespa del Calsita etc. 

Totes les imatges

Notícia publicada el 20 de Novembre de 2018