Benestar Social prepara tres cursos formatius del sector de la construcció per a aturats

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la seua regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa tres cursos gratuïts relacionats amb el sector de la construcció, que tindran lloc el mes vinent de desembre en el municipi. Per a això, el consistori ha comptat amb la col·laboració d'UGT-*FICA.
 
El termini d'inscripció dels cursos, que compten un màxim de 25 places, roman obert fins al divendres 23, en la regidoria de Benestar Social, situada en el centre social La Llar del Pensionista (C/ 8 de Maig) en horari de 9.00 a 14.00 hores.
 
Els programes oferits per la regidoria són un curs inicial de prevenció de riscos laborals per a la construcció amb una durada total de 20 hores, que donarà començament a partir del pròxim 10 de desembre. L'alumnat matriculat en aquest primer curs, podrà inscriure's, en el mateix termini, en els cursos d'encofrat i ferrallado de 6 hores, respectivament, i tindran lloc a partir de 17 de desembre.
 
Aquests cursos no requereixen que l'alumnat dispose d'experiència prèvia en la construcció. Un dels requisits fonamentals per a formalitzar la inscripció és estar en situació de desocupació i estar inscrit en el Servef com a demandant d'ocupació, a més de tindre més de 16 anys. Serà necessari aportar una fotocopia DNI, del *DARDE i de l'informe de Vida Laboral per a emplenar la inscripció.
 
“Des de Benestar Social apostem per la formació de la població del municipi. Per a això, i gràcies a la col·laboració d'UGT-*FICA, hem preparat aquests tres cursos formatius perquè qualsevol persona en situació de desocupació puga accedir a una educació que li òbriga les portes a un nou ofici”, ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Notícia publicada el 21 de Novembre de 2018