‘Laberinto de Colores’ en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa

Aquest espectacle fa un recorregut, acompanyat de música, per les diferents sensacions i connotacions que tenen els colors en el dia a dia

  

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acull l'espectacle musical Laberinto de Colores, de No somos Monstruos Teatro, diumenge que ve 3 de febrer a les 12.00 hores.

 

L'obra fa un recorregut musical per les connotacions dels colors i sobre com aquestes afecten el dia a dia. Els colors són especials, tenen la capacitat de despertar en cada persona diferents emocions, com alegria, tristesa, enuig o estrés. Aquests elements visuals són capaços de produir sensacions i sentiments diferents en cada persona.

 

Aquest musical, a més, pretén anar més enllà, a través de la sinestèsia, ja que la vista no és l'únic sentit capaç de percebre els colors, sinó que l'ésser humà és capaç d'identificar-hi olors, sabors, textures, situacions i estats d'ànim.

 

«A què fa olor el color verd? A què sap el color roig? I el groc, Què et suggereix? Vivim dins d'un Laberinto de Colores», són algunes de les qüestions que planteja l'obra en la qual els actors de la companyia No somos Monstruos Teatro donaran resposta al llarg de les 50 minuts de duració.

 

L'espectacle va dirigit a xiquets i xiquetes de 2 a 6 anys, el seu aforament és limitat i les invitacions per a assistir a l'esdeveniment estan esgotades.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 31 de Gener de 2019