L'alumnat de la UA podrà realitzar pràctiques en la Seu Universitària de la Vila Joiosa

El contracte de pràctiques serà de 20 hores setmanals i permetrà fer tasques de gestió administrativa i audiovisual a la Seu universitària

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa obrirà un conveni de col·laboració amb el Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPE) de la Universitat d'Alacant perquè l’alumnat d'estudis universitaris puga realitzar pràctiques en la Seu Universitària de la Vila Joiosa, situada en Vilamuseu.

 

El contracte de pràctiques serà de 20 hores setmanals i permetrà fer tasques de gestió administrativa i audiovisual de la Seu, per cobrir les necessitats de l'extensió universitària.

 

Xente Sebastià, edil d'Educació de la Vila explica que “de moment només es té previst l'accés a aquestes pràctiques a un sol estudiant universitari”, però des del Departament no tanquen la porta a obrir “noves places” a alumnat en pràctiques en la Seu Universitària de la Vila “en benefici de l’estudiantat universitari”.

 

El conveni es troba actualment en estat de redacció per a establir les condicions d'accés a la plaça de pràctiques i espera ser ratificat, en breu, per totes dues parts.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Febrer de 2021