Places esgotades per als cursos de monitor/a d'aula matinal i carreter/a de Joventut

Joventut es planteja una segona edició de tots dos cursos en un futur, donat el seu gran èxit de convocatòria

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els cursos de monitor/a d'aula matinal i carreter/a oferits per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han completat les seues places. Tots dos cursos començaran la setmana vinent en modalitat en línia, llevat de 2 jornades pràctiques presencials en el curs de carreter/a.

 

En el cas d'aquest curs, seran 20 les persones inscrites que podran obtindre el carnet que els habilite per al maneig d'aquesta maquinària. Coneixeran el funcionament, les normes de seguretat mínimes per a la utilització i el maneig d'aquestes màquines, a fi de limitar els riscos d'accident i danys materials, i augmentar la seguretat en l'entorn i de treball. El curs, obert a persones d'entre 18 i 35 anys, està principalment dirigit a persones treballadores, autònomes i que es troben en l’atur.

 

D'altra banda, el curs de monitor/a d'aula matinal començarà el pròxim 24 de febrer amb 30 persones inscrites entre els 14 i 35 anys. La formació d'aquest curs tindrà una durada de 15 hores i es podrà realitzar íntegrament en línia des de casa. Amb instruccions clares i senzilles, l'alumnat adquirirà els hàbits, els conceptes, els procediments i les actituds que afavoreixen el desenvolupament integral dels xiquets i xiquetes, tot en un procés formatiu de molta alta qualitat.

 

L'èxit de convocatòria ha sigut tal que, després de completar les places, el Departament ha iniciat una llista d'espera per si hi haguera alguna cancel·lació abans de començar els cursos. Des de l'àrea de Joventut es planteja una segona edició d'aquests cursos en un futur, donat el seu gran èxit de convocatòria.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Febrer de 2021