Compte enrere per a l'inici de les obres del nou CEIP Esquerdo de la Vila

La UTE Alcudia Servicios y Obras, juntament amb PROM, parteix com la proposta millor valorada en la Mesa de contractació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Mesa de Contractació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha procedit a l'obertura de proposicions presentades a la convocatòria del procediment per a la contractació de les obres del nou col·legi Dr. Álvaro Esquerdo de la Vila Joiosa. El contracte va despertar l'interés de moltes mercantils especialitzades, ja que es van presentar 14 empreses, classificant en primer lloc la UTE Alcudia Servicios y Obras, juntament amb PROM, amb una oferta de 4.486.734,45 €, IVA no inclòs.

 

Comença així el compte enrere per a l'inici de les obres del nou centre que eradicaran els barracons de l'actual Col·legi Públic Álvaro Esquerdo de la Vila Joiosa. El contracte amb l'empresa UTE Alcudia Servicios y Obras, juntament amb PROM, és la proposta d'adjudicació d'Educació, que espera ser ratificada per a procedir a la seua formalització en els pròxims dies.

 

Per a Andreu Verdú, alcalde de la Vila, el més positiu d'aquesta Mesa de contractació és que “en breu es posarà fi a dècades de docència en barracons del col·legi Dr. Álvaro Esquerdo” i afirma estar “molt content per l'interés que ha despertat la licitació del contracte d'obra del nou col·legi entre les empreses”. D’altra banda, l'edil d'Educació de la Vila, Xente Sebastià, s'alegra que l'alumnat i el personal docent del CEIP Esquerdo “en poc temps puguen estudiar i impartir ensenyament en unes instal·lacions dignes i adequades.”

 

Fins al moment, els alumnes han estat fent classes és aules prefabricades, a l'espera any rere any que el nou centre es construïra. El projecte del nou CEIP Dr. Álvaro Esquerdo, acollit al Pla Edificant, podria veure la llum aquest primer semestre de 2021.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 de Febrer de 2021