L’alcalde de la Vila inaugura el nou mòdul de la Hisenda del Sol i el "Jardín de los Sentidos"

Totes les instal·lacions són accessibles per als residents i turistes amb discapacitat o mobilitat reduïda

  

L’alcalde de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, va assistir divendres passat (11 de setembre) a l’acte d’inauguració del nou mòdul del complex noruec la Hisenda del Sol ubicat en el nostre municipi. A l’acte van assistir prop de 400 persones i es va inaugurar la "casa 7", una ampliació de més de 40 habitacions. A més, es va poder recórrer la nova zona verda del recinte, "El Jardín de los Sentidos".

L’acte d’inauguració va estar presidit per la directiva de la Hisenda del Sol, el cònsol de Noruega a Benidorm, Jan Arild, i l’alcalde de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, el qual va voler agrair la confiança depositada per la comunitat noruega en el nostre municipi des de fa molts anys. I que "el meu agraïment es dirigix principalment cap a la Hisenda del Sol, ja que des d’ací es potencia i s’alimenta el turisme noruec de la Vila", ha assenyalat Jaime Lloret.

Després de la inauguració es van soltar globus a l’aire i el grup de danses "El Centener" va interpretar els balls regionals que van donar pas al recorregut pel també nou "Jardín de los Sentidos" de la Hisenda. Este jardí està pensat per a despertar tots els sentits dels seus visitants.

Durant el passeig, es va poder contemplar la cascada i les fonts que aïllen del soroll, veure les nombroses espècies de plantes flotants i disfrutar de les olors en la zona d’herbes aromàtiques. A més, els assistents a la inauguració del nou mòdul (casa 7) van comprovar que tot el recinte és accessible per als residents i turistes amb discapacitats o amb mobilitat reduïda.

També, amb motiu de la celebració de la jornada de portes obertes, van instal·lar-se en l’entrada del recinte uns estands promocionals, tant de turisme de Noruega com de la Vila i la Comunitat Valenciana.

Notícia publicada el 15 de Setembre de 2009