La Barbera acollirà demà els contes de "Kamishibai", una forma de narrar històries tradicional de la cultura japonesa

La narració de contes està dirigida a xiquets de 3 a 9 anys i començarà a les 18.00 hores en el pati de L´Espai d´Art Contemporani

Facebook logo    Twitter logo
L’Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Cultura, ha organitzat els contes de "Kamishibai" per a este pròxim dijous 17 de setembre en el pati de l’Espai d’Art Contemporani de la Barbera. Es tracta d’una nova manera de contar contes dirigida a xiquets de 3 a 9 anys.

Esta sessió de contes començarà a partir de les 18.00 hores i si el temps ho permet es realitzaran les narracions de dos contes, "Hans i la princesa" i "Per què hi ha tantes pedres al fons dels rius?". L’activitat no superarà els 40 minuts de duració, ja que està dirigida a xiquets.

Els contes de "Kamishibai" són una manera de narrar contes i històries original de la cultura tradicional japonesa. "Kamishibai" significa "drama de paper" i este espectacle infantil està format per un conjunt de làmines il·lustrades per una cara i que, per l’altra, inclouen el text del conte.

Estes làmines formen part d’un teatre plegable que se situa de cara al públic. D’esta manera, el narrador anirà contant la seua història i el públic podrà anar seguint-la per mitjà de les imatges de les làmines il·lustrades. Així, el públic pot seguir un conte en imatges.

Notícia publicada el 16 de Setembre de 2009