L’Agrupació Mediterráneo de la Vila i la Unió Musical de Polop participen en un intercanvi musical patrocinat per l’Institut Valencià de la Música

Les 17 bandes que existixen en la Marina Baixa participen en este programa en què s’unixen a una altra banda de la comarca i toquen en ambdós localitats juntes

  

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat el Concert de la Unió Musical de Polop de la Marina i l’Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila per a demà (divendres, 23 d’octubre). El concert tindrà lloc en l’Auditori del Centre Social Llar del Pensionista a les 20.30 hores i l’entrada serà gratuïta.

La Unió Musical de Polop de la Marina i l’Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila s’uniran en este concert, en el qual interpretaran tres peces cada banda, gràcies als intercanvis musicals entre bandes de la comarca de la Marina Baixa patrocinats per l’Institut Valencià de la Música.

L’Agrupació Musical Mediterráneo ja va tocar a Polop de la Marina i demà (divendres, 23 d’octubre) serà la seua Unió Musical la que visite la Vila per a concloure este intercanvi musical. La Marina Baixa compta amb un total de 17 bandes, totes elles participants en esta iniciativa d’intercanvi cultural.

L’Ateneu Musical de La Vila també ha participat en estes rondes de concerts amb la Banda d’Altea la Vella.

Notícia publicada el 22 d’Octubre de 2009