Deu vivendes d’una nova promoció de VPO ixen a sorteig en la Vila

L’edifici s’està construint en el carrer Metge D. Jorge Torregrosa, i el preu de les cases oscil·la entre 101.000 euros i 122.000 euros

  

Deu vivendes d’una nova promoció de VPO se sortejaran el pròxim dia 30 d’octubre en la notaria del carrer Pizarro de la Vila, en la qual s’han rebut un total de 27 sol·licituds. El termini per a presentar les sol·licituds per a accedir a les vivendes es va tancar el passat dia 14 d’octubre. Esta és la tercera promoció de VPO que realitza El Govern local de la Vila.

"Les noves vivendes de VPO s’estan construint en el carrer Metge D. Jorge Torregrosa, número 3; en el solar adquirit a l’Ajuntament per l’empresa Viviendas Aspe S.L.; en total, es construiran deu vivendes, de les quals cinc són de tres dormitoris i les altres cinc de dos, totes amb traster vinculat", ha explicat el regidor de Vivenda, Jerónimo Lloret.

El preu de les vivendes oscil·la entre els 122.000 euros de les vivendes de 83,10 metres quadrats (tres dormitoris) i els 101.000 euros de les vivendes de 67,65 metres quadrats (dos dormitoris).

"En La Vila continuem apostant per que tots els ciutadans puguen optar a una vivenda digna, i promovem la construcció de vivendes de VPO, que es dirigixen a un sector de la població que compta amb menys recursos econòmics", ha explicat el regidor de Vivenda, Jerónimo Lloret.
Esta és la tercera promoció de vivendes de VPO que du a terme el Govern local i que està posant, en el centre de les seues actuacions, mesures per a afavorir que tots els ciutadans tinguen la possibilitat d’accedir a una vivenda a un preu assequible.

Les altres dos promocions de VPO són les següents: una de 35 vivendes que s’estan construint en un solar ubicat junt al Drago, davant de Xocolates Valor; i una altra de 20 vivendes, que està previst edificar en la zona del Xarquet.

Jerónimo Lloret ha destacat també la "rellevància que tenen per als ciutadans les polítiques que fomenten la construcció de VPO; el projecte de les VPO es va gestar quan governava el PP en l’anterior legislatura i en esta legislatura l’hem représ perquè es consolide i siga una realitat".

Sorteig en la notaria
La promotora responsable de les VPO del carrer Metge D. Jorge Torregrosa és Viviendas Aspe S.L., i la selecció dels compradors es realitzarà per mitjà de sorteig públic, que tindrà lloc divendres que ve 30 d’octubre, en la notaria del senyor Juan Guillermo Jiménez, ubicada en el carrer Pizarro, número 13.

Les persones que vullguen més informació sobre les noves vivendes de VPO poden dirigir-se a l’oficines municipals d’Urbanisme (c/ Jaime Soler Urrios, s/n) o informar-se través de la pàgina web municipal (www.villajoyosa.com).

Notícia publicada el 22 d’Octubre de 2009