El Rei Moro 2010 comptarà amb el suport de més de 500 amics i representants locals en una jornada marcada per la festa

El menjar i la posterior festa tindran lloc dissabte que ve 24 d’octubre en la finca El Secanet i el preu de l’entrada és de 30 euros. Es recaptaran tots els beneficis per al Rei Moro, Joan Lloret Infante, i per a la seua companyia

  

L’alcalde de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, i la regidora de Festes, Xaro Escrig, acudiran dissabte que ve 24 d’octubre, a les 14.00 hores, en la finca El Secanet, al menjar en benefici del Rei Moro 2010, de la Companyia Moros del Riff. Després del menjar, que té un preu de 30 euros i preveu acollir a 500 persones, la festa continuarà a la vesprada amb música en directe.

A més, aquells que no puguen acudir al menjar, per estar l’aforament complet, podran acudir a la festa posterior, a partir de les 17.00 hores, i col·laborar amb el Rei Moro 2010, Joan Lloret Infante, amb una entrada de tan sols cinc euros.

L’alcalde i la regidora de Festes volen col·laborar en la mesura que siga possible en les iniciatives dels reis moro i cristià, no sols com a part de la corporació municipal, sinó com dos festers més. Xaro Escrig ha destacat que "des de la Regidoria de Festes es recolza a tots els festers i, com no podia ser de cap altra manera, als reis, ja que carreguen amb majors responsabilitats dins de la festa i és la nostra obligació estar amb ells quan ens necessiten".

Notícia publicada el 23 d’Octubre de 2009