La Regidoria d’Agricultura ja està repartint els tractaments per a combatre la ?Mosca de la Fruita’ en els tarongers de temporada

Els insecticides necessaris es repartixen en la cooperativa COARVAL a totes les persones que pertanguen al Cens de Productors de Cítrics de La Vila

  

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat a repartir insecticides i verins per a combatre la plaga de la Ceratitis, més coneguda com la "Mosca de la Fruita", en les taronges de temporada com la navelina o la wasintona.

Els insecticides necessaris per a combatre la Ceratitis en les taronges de temporada ja s’estan repartint en la cooperativa COARVAL, situada en el carrer La Paz, núm. 4. Totes aquelles persones que estiguen inscrites en el cens de Productors de Cítrics de la Vila podran retirar els productes per als tractaments dels seus tarongers.

El regidor d’Agricultura, José María Béjar, ha recordat la importància d’arreplegar el tractament contra la Ceratitis i aplicar-lo com més prompte millor, ja que "com que hem tingut bones temperatures durant molt de temps, hi ha molta Ceratitis i es dóna el moment òptim per a realitzar els tractaments i protegir als tarongers de temporada".

Notícia publicada el 26 d’Octubre de 2009