Obert el termini d'inscripció del Primer Concurs d’Hortalissa Vilera

La inscripció del Primer Concurs d’Hortalissa Vilera s'obrirà demà 1 d'abril fins el 31 de maig

  

La inscripció del Primer Concurs d’Hortalissa Vilera s'obrirà demà 1 d'abril fins el 31 de maig. La Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa posa en marxa aquesta primera edició del certamen que premia els agricultors de la zona i que en aquesta edició busca la millor carbassa del municipi.

 

El concurs, que cada any premiarà una hortalissa diferent, distingirà entre totes les presentades la carabassa que destaque per mida, forma, coloració, olor, pes i atenent també a com d’estreta estiga la flor al peduncle. Els interessats s'han d'inscriure en la Regidoria d'Agricultura (c/ Cristóbal Galiana 2, 1r).

 

Les carabasses seran examinades pel jurat durant la primera quinzena de juny i serà al mes de juliol quan s'anuncien els guanyadors en un acte celebrat a l'Ermita de Sant Antoni. En total s'atorgaran tres premis.

 

«Voldria animar els agricultors de la Vila a participar en aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en valor les hortalisses dels nostres camps i el treball que realitzen per poder oferir-nos els millors productes. Espere que aquesta primera edició siga un èxit i puguem veure una gran qualitat de les nostres carbasses» ha comentat Pedro Alemany, regidor d'Agricultura.

Notícia publicada el 31 de Març de 2016