El pas rodat per la presa del pantà de l’Amadòrio es podrà restablir

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer respon davant la petició de l'Equip de Govern i s'efectuaran obres d'adequació per permetre el pas de vehicles

  

El pas rodat per la coronació de la presa de l’Amadòrio es podrà restablir, segons ha informat la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. El pas de trànsit era una de les principals reivindicacions dels veïns de la zona i que l'Equip de Govern va traslladar a la Confederació.

 

L'acta de la Comissió de Desembassaments de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer del 22 d'octubre de 2015, aprovada el 19 d'abril de 2016, preveu, davant la petició del regidor d'Agricultura i Medi Ambient de la Vila Joiosa, Pedro Alemany, l'aprovació del Plec de prescripcions tècniques per a la contractació de serveis de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d'adequació a la normativa tècnica vigent sobre la seguretat de preses i embassaments de la presa de l’Amadòrio Fase I.

 

Aquesta resolució certifica que el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va a realitzar les obres d'adequació necessàries en la presa i que, després d'estes, el trànsit de vehicles no pesats quedarà restablert. Amb aquesta actuació els residents podran anar a casa sense haver de donar la volta d'aproximadament 3 quilòmetres que donen actualment.

 

«L'Ajuntament de la Vila Joiosa treballa per millorar la vida dels nostres veïns i per això és imprescindible per a l'Equip de Govern reunir-nos amb ells i conèixer les seUes inquietuds. Fa mesos l'alcalde i jo vam rebre als veïns que necessiten passar per la presa per arribar a casa i davant aquesta necessitat de pas traslladem la petició a l'òrgan competent, que és la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Aquesta mateixa setmana s'ha aprovat l'acta on es reflectix l'obra que permetrà la circulació de vehicles, una obra que esperem no es demorE molt en el temps» ha assenyalat Pedro Alemany, regidor d'Agricultura i Medi Ambient.

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2016