La Policia Local de la Vila Joiosa aconsegueix detenir un grup d'individus que estaven robant en un camp de taronges

L'empresa afectada va donar totes les taronges robades tant a l'Asil com a les Talaies

  

La Policia Local de la Vila Joiosa va aconseguir detenir la passada setmana un grup d'individus que estaven robant en una finca de taronges. L’actuació policial ràpida va fer que es poguera recuperar tota la fruita, que aproximadament eren uns 500 quilos.

 

L'empresa afectada, una vegada recuperada la mercaderia, va decidir donar-la íntegrament a l'Asil Santa Marta i al Centre Les Talaies. Va ser la mateixa Policia Local la que es va encarregar de lliurar aquesta fruita a aquestes dues entitats.

 

Per al regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Ramis, «gràcies a la ràpida intervenció policial es va poder evitar el robatori i detenir les persones que l'estaven cometent, i que en aquest moment estan carregant el vehicle; amb tot, l'empresa afectada va decidir donar la fruita a les entitats socials de la Vila Joiosa».

 

El regidor de Seguretat Ciutadana primer vol donar les gràcies a la Policia Local, per la seva ràpida actuació, i després per haver-se encarregat personalment de repartir la fruita en aquests centres.

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2017