La Vila Joiosa incrementa la seguretat a les platges durant l'estiu

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha activat un any més el dispositiu especial de seguretat en platges. Durant els mesos d'estiu una brigada de quatre efectius de la Policia Local vetlaran per la seguretat en les platges del municipi.

 

La brigada especial patrullarà fins el pròxim 15 de setembre, quan finalitza la temporada alta, i, per tant, la gran afluència a les platges, en horari de 11.00 a 19.00 hores. Aquest és el tercer any que es posa en marxa aquesta mesura que garanteix la seguretat a les platges i no minva la de la ciutat, per no haver de desplaçar-se a la costa efectius que treballen en la ciutat.

 

«Garantir la seguretat dels nostres ciutadans en èpoques com l'estiu requereix de mesures especials com aquesta brigada, que recuperàrem fa tres anys amb l'objectiu que les zones de platges, plenes de turistes i visitants, tinguen el nombre d'efectius necessaris davant qualsevol problema, sense que per a això s'hagen de desplaçar policies que exerceixen la seva tasca en la resta de la ciutat» ha comentat Jaume Ramis, regidor de Seguretat Ciutadana.

Totes les imatges

Notícia publicada el 30 de Juny de 2017