La Biblioteca municipal acull una exposició de pintura sobre el color en la naturalesa

  

La Biblioteca Municipal Cristobal Zaragoza de la Vila Joiosa acollirà durant el mes d'octubre l'exposició de pintura «Els colors de la natura» de l'artista Marita A. Guardia. La inauguració tindrà lloc demà, 5 d'octubre a les 19 hores.

 

Els quadres es podran veure del 6 al 30 d'octubre a la Biblioteca en l'horari d'obertura del centre: de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores. Aquesta exposició mostra la naturalesa a través dels seus colors.

 

L'artista valenciana Marita A. Guardia, és autodidacta, tot i que ha realitzat cursos d'art al Carrousel du Louvre de Paris i un màster en gestió i valorització de l'art contemporani. Ha exposat en diferents galeries del país i en ciutadans com Milà o Viena. El seu art, encara que no tinga un estil únic, es caracteritza per la vivesa dels colors que utilitza en les seues obres.

 

«La Biblioteca municipal és un lloc que no només serveix per al préstec de llibres i l'estudi, sinó que volem fer d'aquest un centre cultural en el qual barrejar diferents disciplines. Per això, a més de les activitats que s'organitzen de manera habitual, com ara tallers de lectura o contacontes, s'organitzen exposicions de tot tipus com la que podrem veure durant aquest mes, que ens apropa a la natura i la pintura» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura.

Notícia publicada el 04 d’Octubre de 2017