La Vila Joiosa estalviarà més de 75.000 euros en dos anys en subministrament elèctric

L'Ajuntament de la Vila Joiosa consumirà, a partir d'aquest mes, només energia d'origen renovable

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa estalviarà en dos anys més de 75.000 euros en subministrament elèctric gràcies a un conveni subscrit amb Diputació i a l'optimització de potències. El consistori començarà aquest mes a consumir únicament energia d'origen renovable en una aposta per la sostenibilitat.

 

La Vila ha aconseguit un estalvi energètic de 40.000 euros en un any gràcies al conveni marc de la Diputació d'Alacant pel que fa a contractació de subministrament elèctric que va signar al juliol de 2016. A més, la Regidoria de Patrimoni ha estudiat tots els punts de subministrament i s'han optimitzat potències; per la qual cosa, s'ha reduït el terme de potència en molts subministraments que estaven per sobredimensionats. Aquesta opressió d'optimització ha suposat un estalvi de 13.000 € en un any.

 

El consistori, a través del seu Regidoria de Patrimoni, dirigida per Pascal Amigo, ha gestionat l'adhesió a un nou conveni marc amb la Diputació d'Alacant amb un període de temps comprès entre octubre 2017 i juny 2018, en aquest període l'estalvi respecte de l’any anterior s'estima que serà d'uns 25.000 € l'any. El que suposa un estalvi total comprès entre els dos anys de conveni de 65.000 €.

 

«Des de la Regidoria de Patrimoni ens sentim molt satisfets de poder anunciar que hem tornat a reduir els costos del subministrament elèctric, en només dos anys són més de 75.000 € d'estalvi. Voldria agrair als tècnics que han participat en aquest procés per garantir aquest estalvi a les arques municipals» ha comentat Pascal Amigo, regidor de Patrimoni.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa consumirà, a partir d'aquest mes, només energia d'origen renovable, rebent així mensualment els certificats corresponents. Aquesta acció contribuirà a la reducció de les emissions del CO2 dins el PAES (Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible)

Notícia publicada el 04 d’Octubre de 2017