Patrimoni eixampla i rebaixa les voreres del carrer Colón per a millorar l'accessibilitat a la zona de la Costera Pastor

  

La Regidoria de Patrimoni de la Vila Joiosa ha finalitzat les obres de millora de recorreguts de vianants al carrer Colón a l'altura de la Costera Pastor, que permetrà els vianants transitar aquest tram del carrer amb major amplitud i, sobretot, seguretat.

 

L'actuació ha consistit en l'eixamplament de les voreres i el rebaixament de certs punts per a millorar l'accessibilitat. A més, s'han construït passos de vianants elevats que obligaran a reduir la velocitat al trànsit rodat i s’obteindrà, així, una seguretat incrementada a l'hora de creuar. Aquests passos elevats era una petició demandada pels veïns. L'aixecament de voreres s'ha aprofitat, a més, per substituir la xarxa d'aigua potable dels habitatges.

 

L'obra pertany al programa d'inversió de la Diputació d'Alacant «Concessió d'ajudes complementàries dins el primer període de la convocatòria de subvencions i ajudes a favor de municipis de la província d'Alacant», amb un import total d'adjudicació de 59.898,33 € .

 

Pascal Amigo, regidor de Patrimoni, ha volgut agrair els veïns de la zona «la paciència que han tingut durant el procés de remodelació de les voreres; ens consta que, tot i les molèsties habituals d'aquest tipus d'actuacions, els residents de la zona han acollit molt bé la iniciativa» ha conclòs l'edil.

Notícia publicada el 06 d’Octubre de 2017