La Vila Joiosa subvencionarà l'IBI a les persones amb pocs recursos

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat aquest matí en el Ple ordinari de novembre la subvenció de l'IBI a persones sense recursos. Aquesta mesura es posarà en vigor l'any que ve, si els terminis ho permeten. La moció ha estat presentada per Compromís i s'hi han adherit la resta de grups polítics.

 

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Benestar Social, subvencionarà l'IBI fins un 75 % a les persones amb menys recursos de la localitat, sempre que no reben qualsevol altra ajuda pel mateix concepte. Entre d'altres requisits per rebre aquesta subvenció estarà què la unitat familiar només tinga un habitatge.

 

Els ingressos anuals per poder sol·licitar la subvenció seran inferiors a 11.951,64 euros bruts a l'any en famílies d'un únic membre, en el cas de dos membres de 14.939,55 euros i 18.674,44 euros per a les famílies de tres membres. Les famílies de quatre membres no podran superar els 23.343,05 euros i les de cinc membres o més els 29.378,81 euros. Les famílies en les quals un membre tinga una discapacitat superior al 33 % també podran acollir-se a aquesta ajuda.

 

«El govern de la Vila Joiosa des que va començar la legislatura ha reforçat i incrementat les ajudes a les persones que més ho necessiten de la nostra localitat en diferents àmbits. Som conscients que l'IBI s'ha tornat un problema per a algunes famílies i per això treballarem per incloure en els pròxims pressupostos una subvenció que faça més lleuger aquest pagament» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

 

El Ple ha aprovat també per unanimitat de tots els grups polítics la cessió de l'antic Ambulatori del carrer Juan Tonda Aragonés a la Conselleria de Justícia per al trasllat dels jutjats i iniciar el procés per declarar la caducitat del PAI del sector TS-2 Montiboli .

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 de Novembre de 2017