L'Ajuntament de la Vila rep un vilero i tres iberuts que han coronat un dels passos de l'Himàlaia

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i els regidors d'Esports i Foment Econòmic, José Ramón Uclés i Marta Sellés, han rebut aquest matí el viler, i treballador del consistori, José Sanfeliu i els seus companys d'Ibi, José San Juan, Juan Guillén i Francisco Guillén que el passat mes van coronar el pas de muntanya de Tohorang amb bicicleta. Aquest pas, de 5.416 metres d'altura sobre el nivell del mar, es troba a l'Himàlaia.

 

Els quatre esportistes van realitzar aquesta gesta en només set dies i la travessa la van iniciar des d'una altura de 600 metres. Segons han comentat els ciclistes, el pitjor tram van ser els últims 400 metres, en els quals a causa de l'altitud els costava molt pujar. Els quatre han relatat als edils la seua experiència i com es van preparar durant l'estiu per poder enfrontar-se a aquest repte.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa i els regidors han felicitat els esportistes i els han obsequiat amb unes làmines que representen a les cases de colors de la Vila. Per la seua banda, els ciclistes han regalat a l'Ajuntament el seu mallot signat.

Totes les imatges

Notícia publicada el 17 de Novembre de 2017