L'alcalde de la Vila i la regidora d'Educació es reuneixen en conselleria per presentar els projectes que esperen acollir-se a ‘Edificant’

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú i la regidora d'Educació, M. Ángeles Gualde, han assistit aquest matí a una reunió a la Conselleria d'Educació per presentar els diferents projectes que esperen que s'acullen al programa Edificant.

 

Els edils han exposat la necessitat de la construcció del CEIP Doctor Esquerdo i han estudiat al costat dels tècnics assistents les possibilitats per a l'IES Marcos Zaragoza. S'ha d'avaluar la millor alternativa per a aquest centre, si una reforma i ampliació o la construcció d'un de nou.

 

A més, s'han presentat les reformes i millores a realitzar en la resta de centres educatius. Les necessitats en reformes i millores són les que, en reunions prèvies, els directors dels centres van exposar a la Regidoria d'Educació. Durant la reunió també s'ha tractat l'estat del CEIP Gasparot. Des de Conselleria s'ha comunicat que la licitació de l'obra es realitzarà en breu, de manera que no entrarà dins d’Edificant.

 

El següent pas que seguirà l'Ajuntament és elaborar les memòries valorades de cada projecte i presentar al Ple la proposta d'adhesió a aquest pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius per part dels ajuntaments i costejat pel Consell.

 

«La Vila segueix el procés per adherir-se a Edificant, una gran oportunitat per agilitar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius. La reunió a la Conselleria ha estat molt positiva i esperem que totes les propostes presentades es puguen dur a terme quan es pose en marxa el programa» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Notícia publicada el 21 de Novembre de 2017