Més de 13.000 tapes venudes en la IX edició de 'Amb G de Tapes'

  

La ruta gastronòmica vilera, Amb G de Tapes, continua creixent en participació i aquest any ha venut 13.502 tapes del 27 d'octubre al 5 de novembre. En aquesta IX edició, com a novetat, AVEA va desenvolupar un web-app amb tota la informació dels participants.

 

Els diners recaptats per les 13.502 tapes venudes s'ha destinat, com és tradicional, a les companyies dels reis moro i cristià de les festes de 2018. A més, s'ha donat 30 cèntims per cada plànol venut al CEE Secanet, el que equival a 978,90 euros.

 

En aquesta edició el guanyador a la millor tapa ha estat cafeteria Finca La Barbera i la millor tapa de peix de la Llotja de la Vila, Galera Café Casino. A més, aquest any s'han realitzat diferents concursos i sortejos amb els vots i les fotografies enviades a través del web-app.

 

El guanyador del concurs de fotos de Facebook ha estat Aaron García González; la Tapería de Gambrinus s'ha alçat amb el premi d'aquest concurs en la categoria d'establiments. En el sorteig de la millor tapa el premi és per a José Ignacio López Rodríguez i el de millor tapa de peix de la Llotja de la Vila per Francesc Sellés Mingot. El sorteig es va realitzar la passada vesprada a la Llotja de la Vila Joiosa.

 

En aquesta edició els bars i restaurants participants han estat: Bar Mi Bar, Quédate, Cervezeria Gambrinus, Rte. Pizzeria Da Marc, La Tapería Gambrinus, Miami, El Forn d'Aznar, Cafeteria Finca de la Barbera dels Aragonés, Guzzi, El Bodegó Mariner, Galera Café Bar, Terrassa El Bodegó, Nou Pla de Merche i Cafeteria Lara.

 

«Amb G de Tapes segueix creixent i aquest any hem superat les xifres de tapes venudes respecte del passat any amb 1.000 més. Aquest és un esdeveniment molt consolidat en la nostra població pel seu caràcter popular i de col·laboració amb les festes i les causes benèfiques a les quals es dedica cada any. Voldria agrair als establiments la seva participació i animar a la resta que formen part de la pròxima edició» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Totes les imatges

Notícia publicada el 22 de Novembre de 2017