Esports adquireix una nova màquina per al manteniment del paviment del Maisa Lloret

Aquest nou llavasòls minimitza la despesa i l'impacte mediambiental

  

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha adquirit una nova màquina fregadora per a la neteja i manteniment del paviment del pavelló Maisa Lloret. Aquesta màquina ha suposat una inversió de prop de 10.000 euros i s'emmarca dins el pla de millora de les instal·lacions que està duent a terme l'àrea.

 

La nova màquina del Maisa Lloret contribuirà a mantenir el paviment del pavelló i reduir els costos de neteja. Aquest model posseeix un sistema, ec-H2O NanoClean TM, que permet la neteja sense utilitzar productes químics, fet que suposa un estalvi important i una millora per al medi ambient.

 

Esports ha adquirit aquesta màquina dins el seu pla de millora de les instal·lacions que inclou la substitució d'elements deteriorats, nous equipaments i la instal·lació d'un nou paviment al pavelló. La Regidoria substituirà el paviment que serà costejat per les ajudes del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat i construirà un nou aparcament subvencionat per la Diputació Provincial.

 

«Des de la Regidoria d'Esports seguim treballant per millorar les nostres instal·lacions i, així, facilitar l'accés a l'esport en condicions als nostres ciutadans. La compra d'aquesta maquinària, o les obres que es realitzaran gràcies a les subvencions, se sumen a actuacions més petites de millora que estem realitzant per tota la Vila Joiosa» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Notícia publicada el 23 de Novembre de 2017