El rugbi, contra la violència de gènere

  

El món del rugbi ha mostrat hui, a la Vila Joiosa, la condemna a la violència de gènere. Els jugadors de la selecció espanyola i brasilera, al costat de membres de l'Ajuntament de la localitat, han desplegat una pancarta en què es podia llegir «No a la violència de gènere» just abans de començar el partit amistós que ha tingut lloc al camp del Pantà. Hui és el Dia Internacional de la Violència contra la Dona i per això, des del consistori viler i la Federació Espanyola de Rugbi, han volgut tenir aquest gest.

 

La Vila Joiosa ha rebut per primera vegada la selecció, el XV del Lleó, que, amb aquest Test Match davant Brasil, s'està preparant per al Campionat d'Europa que arrancarà al febrer de 2018 davant Alemanya, Bèlgica, Romania i Rússia, classificatori per el Mundial del Japó 2019.

 

«Per a la Vila Joiosa és un honor rebre la nostra selecció; hui és un dia de festa en l’àmbit esportiu. No obstant això, no oblidem que hui també és un dia per conscienciar i condemnar, i per això l'Ajuntament i la Federació Espanyola de Rugbi hem volgut unir-nos amb aquest petit gest. Una pancarta, que diu molt i que estem segurs arribarà a molta gent, ja que hui hi ha moltes mirades en aquest partit» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports i Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Notícia publicada el 25 de Novembre de 2017