L'Ajuntament neteja i adequa la parcel·la prevista per a l'ampliació de l'Hospital de la Marina Baixa

L'objectiu és deixar el terreny preparat perquè puguen iniciar-se els treballs de limitació de límits i els estudis topogràfics

  

La Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Vila ha treballat aquests dies en la neteja i desbrossament de la parcel·la que el consistori ha cedit a la Generalitat Valenciana per a l'ampliació de l'Hospital de la Marina Baixa. D'aquesta manera, s'han deixat els terrenys adequats i preparats per a l'inici dels treballs de delimitació dels límits, així com els estudis topogràfics previs que requereix el projecte.

 

L'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, i dos tècnics municipals han comprovat in situ l'avanç dels treballs de neteja i adequació de la parcel·la. Es tracta de 24.000 metres quadrats de sòl, cedit pel consistori perquè l'Hospital Comarcal de la Marina Baixa, situat en el seu terme municipal, puga ampliar la seua capacitat en un 33 %.

 

Verdú ha manifestat la seva satisfacció perquè «poc a poc el projecte d'ampliació de l'Hospital de la Marina Baixa va fent-se realitat i això és molt important tant per a la Vila com per a tots els veïns de la comarca. Des de l'Ajuntament estem posant totes les facilitats per agilitar els processos i que puguen iniciar-se les obres tan prompte com es puga».

Totes les imatges

Notícia publicada el 28 de Desembre de 2017