Consum obri el seu tercer establiment a la Vila per donar un millor servei als veïns de la Cala

La cooperativa ha inaugurat aquest matí el nou supermercat que generarà molts llocs de treball a la localitat

  

La Cooperativa Consum ha inaugurat hui a l'avinguda dels Mariners de la Vila Joiosa el seu tercer establiment en la localitat. Es tracta d'una gran superfície, situada a la Cala, que arriba per donar servei els veïns d'aquesta zona on, fins ara, no existien establiments d'aquestes característiques.

 

La iniciativa és el fruit d'una inversió important que generarà molts llocs de treball en la localitat. De fet, és l'establiment més gran dels tres que Consum té actualment a la Vila Joiosa.

 

A la inauguració han assistit l'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, i el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, acompanyats de Javier Vidal, director de Desenvolupament de Consum, i Antonio Rodríguez, director de Gestió de Botigues de la Cooperativa.

 

Verdú ha mostrat la seua satisfacció per l'obertura del nou supermercat i ha assegurat que «inversions d'aquest tipus són sempre molt positives per a la localitat. Són negocis que generen ocupació i milloren el servei als ciutadans i, per tant, sempre van a comptar amb tot el suport per part d'aquest Equip de Govern».

Notícia publicada el 12 de Febrer de 2018