Professionals del turisme visitaran la Vila Joiosa com a exemple de destinació accessible

Aquesta vista s'emmarca dins de la jornada 'Promoció de recursos turístics accessibles' que organitza l'Agència Valenciana de Turisme

  

La Vila Joiosa acollirà una vegada més una iniciativa important relacionada amb el turisme accessible. La localitat ha estat escollida per l'Agència Valenciana de Turisme i la Plataforma representativa de persones amb discapacitat física, PREDIF, com una de les seus de la jornada «Promoció de recursos turístics accessibles».

 

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dia 20 de febrer, es desenvoluparà al matí al CDT de la localitat veïna de Benidorm i a la vesprada a la Vila Joiosa. Professionals del sector turístic, informadors de turisme i tècnics de turisme d'ajuntaments i cambres de comerç, acudiran a aquesta trobada formativa que s'emmarca dins del Pla estratègic d'accessibilitat de la Comunitat Valenciana.

 

La visita a la Vila Joiosa constituirà la part pràctica d'aquesta jornada. Els assistents coneixeran i avaluaran l'accessibilitat llocs tan emblemàtics com el Mercat central, la torre romana de Sant Josep, el xalet Centella, el santuari iber i romà de la Malladeta o la Casa Museu la Barbera dels Aragonés, així com alguns establiments turístics dotats de mesures d'accessibilitat, i els pujaran a la plataforma TUR4All. Amb això, la Vila Joiosa disposarà de més de 15 llocs d'interès turístic avaluats i consultables a la plataforma www.tur4all.com, que és l'aplicació de referència a Espanya per al turisme de persones amb alguna discapacitat. Això contribuirà decisivament a posicionar la ciutat com una destinació turística accessible.

 

Personal tècnic de Vilamuseu i dels departaments de Turisme i Comerç ajudaran a moure als grups pel municipi i la jornada conclourà amb una visita a Vilamuseu per conéixer els recursos accessibles d'un dels museus més inclusius d'Europa.

 

Més informació sobre inscripció i programa en: http://bit.ly/2suPAA5

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 de Febrer de 2018