La música de piano arriba a la Llar del Pensionista amb el 'II Festival de piano i música de cambra Ciutat de la Vila Joiosa'

  

L'auditori de la Llar del Pensionista acollirà aquest cap de setmana el 'II Festival de piano i música de cambra Ciutat de la Vila Joiosa' amb la presència del pianista Guiliano Adorno. Aquest certamen va començar l'any passat amb l'objectiu de donar a conéixer l'ampli repertori del piano en totes les seues facetes musicals, tant en el paper d'instrument solista com en el d'instrument d'un grup de cambra.

 

La primera actuació d'aquest festival serà el pròxim dissabte 17 de febrer a les 19.00 hores a la Llar del Pensionista. Les peces que s'interpretaran seran: «Fantasia Impromptu Op.66» i «Balada Op.23» de Chopin; «Estampes» de Debussy; «Corpus Cristie en Sevilla» d'Albéniz i «Sonata-Fantasia Op.19» de Scriabin.

 

El pianista, Guiliano Adorno, va estudiar a l'Ecole Normale de París i a Madrid amb Leonel Morales. Va emprendre una reeixida carrera internacional com a concertista, en què ha obteingut reconeguts premis d’àmbit internacional com el Città di Cesenatico, el Franz Schubert, el Concurs de Mallorca o el Mendelssohn Piano Competition. El seu ampli repertori inclou obres a piano sol, obres de música de cambra i diversos concerts per a piano i orquestra. Des de 2012 és el director artístic del Orbetello Piano Festival, un certamen internacional de piano realitzat a la Toscana.

 

Les entrades del concert es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori de la Vila Joiosa a un preu de 2 euros.

Notícia publicada el 16 de Febrer de 2018