Dues formacions alacantines posen la cloenda al II Festival de Piano i Música de Cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa'

El concert tindrà lloc demà dissabte, 3 de març, a l'Auditori del Centre Social a les 19 h

  

El II Festival de Piano i Música de Cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa ", que es realitza entre el 17 de febrer i el 3 de març, finalitza demà amb un concert protagonitzat per dues formacions alacantines.

 

Es tracta de Dúo Van Duá i Fussion Percussion Dúo, que interpretaran un concert a 2 pianos i percussió, amb obres de Poulec, Guastavino, Infante, Bernstein i Ravel. Aquest festival pretén donar a conéixer l'ampli repertori de piano, tant com a instrument solista com dins d'un grup de cambra.

 

Dúo Van Duá l'integren Carolina Pérez Heredia i Pedro Mercado Isidri i es distingeixen per interpretar peces de piano a quatre mans. Per la seua banda, Fussion Percussion Dúo està format per Héctor Castelló Sánchez i Rubén Lajara Ángel i el seu objectiu és donar a conéixer i difondre el món de la percussió.

 

El concert tindrà lloc demà, dissabte 3 de març, a partir de les 19 h, a l'Auditori del Centre Social. Les entrades per al concert costen 4 euros i es poden adquirir a la Taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, els dilluns, dimecres i divendres de 16 a 19 h i dimarts i dijous, de 10 a 14 h. També una hora abans de l'actuació o https://www.instanticket.es/.

Totes les imatges

Notícia publicada el 02 de Març de 2018