‘De todas las bellas, las más bellotas’ porta l'humor i la música als actes del Dia Internacional de la Dona a la Vila

És una obra de la Companyia Aérea Teatre i la protagonitzen actrius que treballen com pallassos d'hospital i que destaquen per les seues propostes senzilles i còmiques

  

L'obra de teatre De todas las bellas, las más bellotas s'emmarca dins l'agenda d'actes de l'Ajuntament de la Vila per commemorar el Dia Internacional de la Dona. La representació tindrà lloc al Teatre Auditori, divendres que ve 9, a partir de les 20 h.

 

La representació explica la història de las bellotas, tres dones en brut que expressen amb la seua música el que els inquieta en la vida i la mort, amb la senzilla intenció de canviar el món. Després de tocar a moltes portes, aconsegueixen presentar el seu espectacle i celebren la seua estrena com a gran festa a la qual conviden al públic.

 

Aquesta obra, interpretada per Claudia Zucheratto, Elena Donzel i Jimena Cavalletti, proposa una trobada on el motor és la música, el vehicle és el riure i el combustible, l'amor. Es tracta d'una proposta adreçada al públic juvenil i adult, amb una durada aproximada de 60 minuts.

 

De todas las bellas, las más bellotas ha rebut el premi com a Millor Espectacle de Carrer al Festival Entrepayasos 2016 i el premi Circuit Cafè Teatre València 2015.

 

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Teatre Auditori de la Vila, els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 19 h, i els dimarts i dijous, de 10 a 14 h. També es poden comprar una hora abans de l'actuació o mitjançant https://www.instanticket.es/.

 

La regidora de Cultura, María Ángeles Gualde, ha explicat que «hem volgut portar un espectacle divertit i desenfadat per completar la programació dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona. Aquesta companyia i aquesta obra s'ajusten perfectament al que buscàvem, ja que basen el seu argument en la música i en la comicitat i ens ajuden a donar-li un aire de positiu i de festa a aquests actes».

Totes les imatges

Notícia publicada el 06 de Març de 2018