La Vila Joiosa lliura els premis de 'Amb G de Tapes'

El CPEE Secanet rep 978 euros de la donació solidària

  

La finca del Barberà va acollir ahir de vesprada el lliurament de premis de la passada edició d’Amb G de Tapes, la ruta gastronòmica que es va celebrar entre octubre i novembre de 2017 i en la qual es van vendre 13.502 tapes.

 

La regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés; el patró de la Confraria de Pescadors, Nacho Llorca; el president de AVEA, Juan Francisco Muñoz, i la secretària d'AVEA, Marisol Detlie, van ser els encarregats de lliurar els diferents guardons dels diferents concursos i certàmens realitzats. El CPEE Secanet va rebre 978 euros de la donació solidària, un percentatge del preu de cada tapa.

 

El guanyador a la millor tapa va ser la cafeteria Finca La Barbera que va rebre un viatge per a dues persones; i la millor tapa de peix de la Llotja de la Vila, el va guanyar Galera Cafe Casino, amb un premi d'un lot de marisc de la llotja. Aquest any com a novetat es van realitzar a més concursos i sortejos amb els vots i fotografies enviades a través de la nova aplicació d’AVEA.

 

El guanyador del concurs de fotos de Facebook va ser Aaron García González; la Tapería de Gambrinus es va alçar amb el premi d'aquest concurs en la categoria d'establiments. En el sorteig de la millor tapa el premi va ser per a José Ignacio López Rodríguez i el de millor tapa de peix de la Llotja de la Vila per Francesc Sellés Mingot.

 

Durant l'acte es van lliurar també els premis d'aparadorisme. El primer premi va ser per a Óptica Aitana, que va rebre un val de 100 euros bescanviable en empreses d’AVEA. El segon premi va ser per a El Cole de Pate, amb val per valor de 75 euros i el tercer per Óptica Tomás Rocha, amb un val de 50 euros.

 

Durant els mesos de desembre i gener, AVEA va celebrar una campanya comercial i de dinamització en la qual els clients i consumidors havien de canviar un mínim de quatre compres o consumicions en establiments d’AVEA per una lletra que formaria una frase. Entre totes les persones participants es va realitzar un sorteig de vals en 39 establiments d'AVEA per un valor de 873 euros. La guanyadora va ser Margarita Guirado, que també va recollir ahir el seu premi.

Totes les imatges

Notícia publicada el 07 de Març de 2018