Benestar Social organitza tallers de prevenció de l'ús de les drogues a l'IES Malladeta

  

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat tallers de prevenció de l'ús de les drogues per oci i tallers d'informació de recursos i de tractament per a les drogodependències a l'IES Malladeta. Aquests tallers, organitzats com un cicle de cinefòrum, han estat impartits per la responsable de la Regidoria a l'alumnat de 1r i 2n d’FP Bàsica.

 

Aquesta activitat s'emmarca dins la programació anual d'activitats de la Unitat de Prevenció Comunitària que la Regidoria desenvolupa en tots els centres educatius de la localitat.

 

«La prevenció és molt necessària entre la població jove, només si els joves estan ben informats i coneixen les conseqüències d'un tema tan important com són les drogues podrem previndre que les consumisquen i desenvolupen conductes addictives. Des de la Unitat de Prevenció Comunitària s'està realitzant una tasca important de portar aquests tallers als centres educatius i desenvolupar-los d'una manera amena, com en aquest cas mitjançant la projecció de pel·lícules, que fomenta l'atenció dels participants» ha comentat José Ramón Uclés , regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 12 de Març de 2018