Benestar Social impulsa un taller per educar en família

  

La Regidoria de Benestar Social ha organitzat un nou taller destinat a les famílies de la localitat. En aquest cas es tracta d'«Educar en familia: 5 buenas maneras» en què participen des de la passada setmana pares i xiquets d'entre 6 i 12 anys.

 

Aquesta activitat s'imparteix en el Centre de Dia «Constitució» repartida en cinc jornades que es realitzen cada quinze dies els dimarts de vesprada de 17.00 a 18.30 hores. Aquest taller té com a objectiu ensenyar eines i maneres per portar millor la convivència en família, el repartiment de tasques i qüestions bàsiques en l'educació dels fills.

 

El taller va començar el passat 27 de març amb una presentació d’aquest i del recurs de Centre de Dia. El 10 abril es va s'impartirà «Límites y normas. ¿Colaboran en casa?»; la següent sessió (24 abril) serà «¿Como hacer que sean autónomos?». El 8 de maig serà el torn de «Quiéreme, no me compres. ¿Como solucionar los conflictos familiares?». El taller finalitzarà el 22 de maig amb «Diálogo democrático, alternativas al castigo. Cuidarse para cuidar.»

 

«La família és un pilar bàsic per a l'educació de les persones, per això des d'edats primerenques és important que els pares inculquen els fills determinats valors, els ensenyen a dialogar i a adquirir responsabilitats. Aquest taller és una guia perquè pares i fills aprenguen junts i milloren la convivència» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

Totes les imatges

Notícia publicada el 03 d’Abril de 2018