Vilamuseu triat com a exemple de bones pràctiques en els Premis Internacionals de la Design for All Foundation

  

Vilamuseu ha estat, una vegada més, destacat per la important faena; en aquesta ocasió per la tasca que realitza per l'accessibilitat i la inclusió, i per fer que el Museu i els monuments de la Vila Joiosa siguen accessibles a totes les persones.

 

El patronat de la Design for All Foundation ha comunicat a l'Ajuntament de la Vila Joiosa que Vilamuseu, la Xarxa municipal de museus i monuments del municipi, ha estat seleccionat com una de les bones pràctiques internacionals reconegudes per la Fundació el 2017, el que suposa la obtenció del diploma corresponent, així com la difusió del projecte Vilamuseu al web i a les xarxes internacionals de la Design for All Foundation, mitjans de comunicació i xarxes socials (vegeu http://designforall.org/); la inclusió com a material de referència a la Mediateca de la Fundació, el dret d’usar públicament el logotip oficial de Bona Pràctica en totes les activitats i la candidatura als Premis Internacionals 2018.

 

El disseny per a tots (Design for All) és la intervenció sobre entorns, productes i serveis amb la finalitat que totes les persones, incloses les generacions futures, independentment de l'edat, el gènere, les capacitats o el bagatge cultural, puguen gaudir participant en la construcció de la nostra societat en igualtat de condicions. Amb aquest reconeixement es posa de manifest l'esforç de l'Ajuntament de Vila Joiosa per dotar la ciutat d'una xarxa de museus i monuments dissenyats de forma accessible i inclusiva per a tothom.

 

«Voldria agrair tot el personal de Vilamuseu la gran faena que fan des del primer dia perquè la nostra xarxa de museus i monuments siga accessible i inclusiva; aquest reconeixement és només un més de tots el que heu rebut, i estic segura que rebreu, per l'important treball que esteu fent» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura.

Totes les imatges

Notícia publicada el 04 d’Abril de 2018