Cultura programa un espectacle sensorial per a nadons: 'Lana de luna'

  

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acollirà el pròxim dissabte 7 d'abril la representació infantil Lana de luna de la mà de la companyia Ñas Teatro. Un espectacle sensorial per a nadons en el qual el color, la llum, els moviments i la música desperten emocions i activen la curiositat dels més petits. Aquesta representació s'inclou dins la IV edició de Cultura Pasito a Pasito.

 

L'obra se serveix d'elements com titelles i projeccions de vídeos animats que, juntament amb els efectes musicals, aporten un major dinamisme a la peça. En aquest espectacle la llana es converteix en element transformador d'un espai en blanc que, poc a poc, es va omplint de color. En aquest es descobrirà d'una manera lúdica d'on ve la llana i la infinitat de coses que podem fer amb ella.

 

La representació, que tindrà lloc el dissabte 7 d'abril, comptarà amb dues sessions, una a les 17.30 hores i una altra a les 18.30 hores. Les entrades, que inclouen un nadó acompanyat per un adult, es poden adquirir a un preu de 2 € a les taquilles del Teatre Auditori dilluns, dimecres i divendres de 16.00 a 19.00 hores; dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores i una hora abans de la representació.

Notícia publicada el 05 d’Abril de 2018