La Regidoria d'Igualtat i el Cefire organitzen unes jornades per a docents sobre gestió d'emocions

En aquestes jornades es presentarà un projecte educatiu de prevenció del sexisme que porta a terme l'Ajuntament

  

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat al costat del Cefire unes jornades sobre emocions «Quiérete, quiéreme», en el qual s'exposarà el projecte educatiu de prevenció del sexisme que porta a terme el departament des de la perspectiva emocional i de les relacions basades en el bon tracte entre iguals.

 

El programa de les jornades contempla diverses ponències de professionals importants, com ara Antonio Ríos, Paqui Gómez, Ivonne Laborda i Javier A. Pascual. Les xerrades a impartir són: « La importancia del mundo emocional en el desarrollo del niño», «Configuración de la identidad en la infancia a través de los estereotipos de género», en la qual s'explicarà el projecte educatiu de la Vila; «Mochila emocional y su tratamiento en la escuela», «El cine como método para dar valores y conocer mejor a nuestros alumnos» i «Gestión de los afectos en la relación educativa».

 

Les jornades, que es realitzaran el 20 i 21 d'abril a la Llar del Pensionista, són gratuïtes i s’hi poden inscriure professors i qualsevol persona interessada en l'àmbit de la docència, educació, comunicació emocional o psicologia. Les inscripcions es realitzen a través del web següent: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7231945.

Totes les imatges

Notícia publicada el 09 d’Abril de 2018