La Fundació Limne i Medi Ambient organitzen una neteja a la desembocadura del riu Amadòrio

  

La Fundació Limne i la Regidoria de Medi Ambient han organitzat una nova edició de la campanya «Mans al riu», que té com a objectiu la neteja de rius i entorns naturals a Espanya. A la Vila es realitzarà aquesta acció el pròxim dissabte 21 d'abril a les 10.00 hores.

 

La desembocadura de l’Amadòrio és el lloc escollit per a realitzar aquesta activitat de neteja i conscienciació que té com a finalitat la mobilització ciutadana, pel que fa a la conservació dels rius i la neteja de residus dels entorns naturals. La campanya ja es va desenvolupar en 2016 en localitat amb més de 200 persones. Els participants són voluntaris que poden inscriure per correu electrònic participa@limne.org o per telèfon al 635 475 760.

 

«Un any més organitzem aquesta acció que no només serveix per netejar i conservar un espai natural tan important, com és la desembocadura de l’Amadòrio, sinó per conscienciar la ciutadania de la importància de respectar el medi ambient, de no generar residus i de netejar quan s'embruten els entorns naturals. Voldria agrair la Fundació Limne que un any més haja vingut a la Vila i seguisca treballant per conservar els nostres rius i anime tots els vilers a participar-hi» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient.

Notícia publicada el 10 d’Abril de 2018