La Comissió de Benestar Social fa un pas més per a l'aprovació del Pla d'igualtat de l'Ajuntament

L'Equip de Govern portarà al pròxim Ple una moció sobre el restabliment de la subscripció del conveni especial de la Seguretat Social dels cuidadors de persones dependents

  

La Comissió de Benestar Social realitzada hui a l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha fet un pas més a l'aprovació definitiva del I Pla d'igualtat intern de l'Ajuntament, que tindrà lloc en el pròxim Ple ordinari que se realitzarà el 19 d'abril.

 

El I Pla d'igualtat de la plantilla de consistori, per al període 2018-2021, es compon de 29 accions a desenvolupar durant els pròxims quatre anys organitzades en sis àrees de treball. El seu objectiu és aconseguir que la igualtat d'oportunitats siga transversal dins la política de funcionament de la plantilla. El text ha estat elaborat per la Comissió d'Igualtat, organisme que vetlarà pel compliment i l’execució d’aquest.

 

La Comissió també ha tractat hui la dependència: l'Equip de Govern ha presentat una moció sobre el restabliment de la subscripció obligatòria del conveni especial de la Seguretat Social dels cuidadors no professionals de persones en situació de dependència i l'ingrés de la cotització corresponent a càrrec exclusivament de l'Estat. La resolució sol·licita, a més, recuperar els nivells de finançament de la Llei de dependència per part de l'Estat i promoure un pacte d'estat per la Llei de dependència.

 

 

Notícia publicada el 10 d’Abril de 2018