Més de 500 alumnes assistiran a la IX edició del programa d'orientació educativa 'Orienta't'

  

La Casa de la Joventut de la Vila Joiosa acull des de hui, fins el pròxim divendres dia 20, la IX edició de la jornada d'orientació educativa «Orienta't», que comptarà amb la visita de més de 500 alumnes dels tres instituts de la localitat: Malladeta, Marcos Zaragoza i Marina Baixa. Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut, juntament amb la Fundació Nova Feina de la Comunitat Valenciana.

 

Aquestes jornades, que les han visitat aquest matí l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, la regidora de Joventut i Educació, M. Ángeles Gualde, i el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, estan dirigides a alumnes de 4t de l’ESO, programes de Qualificació Professional Inicial i PDC. L'objectiu d'aquesta activitat, que un any més espera ser un èxit, és dotar els alumnes de la informació necessària sobre les diverses sortides professionals que poden aconseguir cursant les diferents opcions formatives reglades i no reglades.

 

Aquest any participen en les jornades amb estands informatius els centres formatius següents: Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat d'Alacant, Universitat Politècnica de València (campus d'Alcoi), IES Marcos Zaragoza, IES Malladeta, IES Bernat de Sarrià, IES Marina Baixa, IES l'Almadrava, IES Pere Maria Orts, Centre de Formació Airco i CDT Domingo Devesa, a més les Forces Armades i la Policia Local que també es troben orientant els joves.

 

Per a la regidora de Joventut, M. Ángeles Gualde, «Orienta't és tot un referent a la nostra comarca, una aposta per l'orientació educativa i professional per a la nostra joventut, els quals després d'aquestes sessions coneixen totes les opcions que tenen per continuar la seua formació i encaminar el seu futur», ha conclòs Gualde.

Totes les imatges

Notícia publicada el 17 d’Abril de 2018