Esports incrementa les subvencions a entitats esportives del municipi en més d'un 14 %

La Regidoria destinarà 237.700 euros a la promoció i el foment de l'esport

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports, continua amb la política de foment, pràctica i promoció de l'esport a través de les subvencions destinades a entitats esportives locals. Aquest any s'ha incrementat en més d'un 14 % el pressupost, que ha passat 207.500 euros de l'any passat a 237.700 per al 2018.

 

Aquestes subvencions tenen com a objectiu donar suport a les entitats esportives de la localitat que es comprometen a difondre la pràctica de l'esport que representen, a l'organització de cursos, a activitats esportives i campionats. Totes les entitats hauran de presentar una memòria d'activitats a final d'any a la Regidoria d'Esports. Aquesta setmana ha començat la signatura d'aquests acords per part dels presidents dels clubs, l'alcalde, Andreu Verdú, i el regidor d'Esports, José Ramón Uclés.

 

Aquest any són 22 les entitats que han subscrit aquest conveni: Fundació Esportiva la Vila Joiosa futbol base, el Club de Bàsquet La Vila, el Club de Pilota La Vila, el Club Ciclista Aitana, el Club de Rugbi La Vila, el Club Karate La Vila, La Vila Joiosa Club de Tennis, el Club Handbol La Vila, el Club Nàutic La Vila, el Club de Gimnàstica Rítmica Marta Baldó, el Club Esportiu La Vila Futbol Sala, el Club d'Escacs La Vila, el Club GTM Dos Rodes, el Club d'Atletisme-Triatlo La Vila, el Club d'Arquers del Zen, el Club de Tennis Taula La Vila Joiosa, l'Associació Ornitològica Marina Baixa, el Club de Futbol Atlético Jonense, el Club Ciclista La Vila Joiosa, Club de caça i tir La Vila, Club d'Automobilisme Santa Marta i La Vila Pàdel Club.

 

«La gran tasca que realitzen els clubs esportius de la Vila requereix d'un important suport institucional, per això un any més la Regidoria d'Esports ha subscrit aquests convenis de col·laboració. Aquests acords contribueixen a la promoció de la pràctica de l'esport i els hàbits saludables, a la promoció de la Vila; i seguirà sent una ciutat planter de grans esportistes. Esperem que el pròxim any puguem continuar incrementant el pressupost a aquells clubs que ho necessiten» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Notícia publicada el 04 de Maig de 2018