Benestar Social ensenya a les persones majors el maneig telèfons intel·ligents (‘smartphones’)

  

La Regidoria de Benestar Social ha organitzat un taller d'ús del mòbil per a persones majors. L'objectiu d'aquesta activitat  és aprendre a manejar de manera senzilla i divertida el funcionament dels telèfons intel·ligents (smartphones).

 

«Les noves tecnologies són essencials per a evitar el distanciament generacional i que les persones grans no se senten desbancades en l'època actual. Són fonamentals per a comunicar-nos amb els altres, ens proporcionen formació, informació, comunicació i entreteniment; i per això és important que les persones grans aprenguen a fer servir aquests telèfons, puguen comunicar-se amb els seus i informar-se del que ocorre al seu al voltant» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

 

El taller aprofundirà sobre smartphones o telèfons intel·ligents i mostrarà que permeten molt més que cridar i rebre trucades, com per exemple navegar per internet i usar aplicacions que depenen de la connexió a la xarxa.

 

L'activitat és gratuïta i poden inscriure-s’hi: jubilats/as, pensionistes i majors de 65 anys. Tots hauran d'estar empadronats a la Vila Joiosa. Els tallers s'impartiran durant els mesos de maig i juny, concretament els dimarts i dijous, en dos grups, un de 9.30 a 10.30 hores i un segon grup de 10.30 a 11.30 hores. Més informació en el Departament de Benestar Social telèfon 965 894 212.

Notícia publicada el 09 de Maig de 2018