La qualitat de les platges de la Vila Joiosa es confirma: el municipi conserva les cinc banderes blaves recuperades en 2016

La Vila és la localitat amb més banderes de la Marina Baixa, a les 5 de les platges se suma la del Club Nàutic La Vila Joiosa

  

Les platges de la Vila Joiosa confirmen la seua qualitat, doncs la localitat conserva les cinc banderes blaves que l'actual Equip de Govern (PSPV-PSOE, Gent per la Vila i Esquerra Unida) va recuperar l'any 2016, després de la pèrdua de dues d'aquestes pel govern anterior. A més, manté la bandera el Club Nàutic La Vila, per la qual cosa el municipi compta en total amb sis banderes blaves i s'erigeix, un any més, com la més guardonada de la comarca.

 

Les platges de Varador, Centre, la Caleta, Paradís i Bol Nou tornaran a tindre enguany el distintiu que reconeix la màxima qualitat d'aquests espais. Les banderes blaves són un reconeixement atorgat per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) que suposen una declaració de qualitat d’àmbit internacional, en la qual s'analitzen les aigües, la platja i els serveis que s'hi ofereixen.

 

Per a la regidora de Turisme i Platges, Marta Sellés, «un any més podem estar orgullosos de mantindre aqueixes cinc banderes que recuperàrem en 2016, si bé és cert que l'any passat es va retirar a meitat de temporada la de la Caleta, per un incident amb l'empresa de socorrisme; des de la FEE es manifestava el reconeixement a l'esforç realitzat per a millorar el servei de socorrisme, cosa que enguany ens ha retornat aqueixa bandera. Estem molt orgullosos de liderar el rànquing d'aquests distintius en la nostra comarca» ha finalitzat l'edil.

Notícia publicada el 09 de Maig de 2018