La Vila Joiosa acull aquest cap de setmana la II Copa de la Reina de Rugbi Seven

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha acollit hui la presentació de la II Copa de la Reina de Rugbi Seven, Trofeu Costa Blanca, Gran Prix Iberdrola. José Ramón Uclés, regidor d'Esports, i Ignacio Davila, vicepresident del Costa Blanca Club de Rugbi, han presentat el torneig.

 

La Vila vibrarà de nou amb el rugbi, aquest dissabte 12 i diumenge 13 de maig en l'estadi municipal de Rugbi, de la carretera del Pantà de 09.00 a 15.00 hores. Participaran els 12 millors equips femenins de tota Espanya i l'entrada serà gratuïta.

 

Aquesta competició, enquadrada amb el nom de Gran Prix Iberdrola, comptarà també amb altres seus, com ara l'Hospitalet de Llobregat, 19-20 maig, i Madrid els dies 9 i 10 de juny. La prova està organitzada pel Club de Rugbi Costa Blanca de la Vila Joiosa i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Generalitat Valenciana, Patronat Turisme Costa Blanca, Iberdrola i Federació Espanyola de Rugbi

 

«La Vila Joiosa és bressol del rugbi, el nom de la nostra ciutat es coneix entre tots els aficionats a aquest esport i cada vegada són més les competicions que acull el nostre estupend camp. Voldria agrair l'organització que haja pensat en la Vila per a aquesta Copa de la Reina i convidar a totes les persones que es desplaçaran per aquest esdeveniment al fet que gaudisquen del nostre municipi» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Totes les imatges

Notícia publicada el 09 de Maig de 2018