El Maisa Lloret acull una de les jornades del Campionat Autonòmic de Bàsquet de la FEDI-CV

L'equip ‘Deportes Talaies’ s'efrentará al ‘Units Godella’ per a intentar aconseguir el play-off

  

El pavelló Maisa Lloret de la Vila Joiosa acollirà dissabte que ve 12 de maig la tercera jornada del Campionat Autonòmic de Bàsquet de la Federació d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI-CV). En aquest partit s'enfrontarà l'equip del Centre Ocupacional Les Talaies, Deportes Talaies contra l'Units Godella.

 

La Federació d'esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI-CV) va crear una competició d’àmbit autonòmic en la qual juguen els equips federats de la Comunitat Valenciana i entre els quals està l'equip del Centre Les Talaies, que pertany al Club de Bàsquet La Vila - secció esportiva de básquet per a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

En aquesta lliga autonòmica existeixen dos nivells de competició, atenent la diversitat de capacitats i necessitats dels esportistes: l’N-1Competició sense modificacions del reglament, en el qual juga l'equip del Centre Les Talaies, i l’N2-Adaptat. L'equip del Centre Les Talaies participa en el Campionat Autonòmic de Bàsquet - Temporada 2018, que es desenvolupa en tres jornades classificatòries per al play-off pel títol de competició. En aquest campionat s'enfronten cinc equips (Alter Petraher-València, Aderes-Burjassot, Units-Godella, Deporte sin adjetivos-Elx, Deportes Talaies-La Vila Joiosa).

 

Al febrer de 2015, es va iniciar un relació de col·laboració entre el Club de Bàsquet La Vila i el Centre Les Talaies, amb el suport de les regidories d'Esports i Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i l'Associació de discapacitats ASMIVI, amb la finalitat d'integrar i facilitar, dins el Club de Bàsquet, un espai en la pràctica de l'esport i de la competició per a les persones amb discapacitat intel·lectual. A l'agost de 2016, el Club de Bàsquet La Vila crea una secció esportiva de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual. Això permet que l'equip del Centre Les Talaies puga participar en les competicions que, en l’àmbit autonòmic, organitza la Federació d'Esports FEDI-CV.

Notícia publicada el 10 de Maig de 2018